25 Mart 2015 Çarşamba

MÜZİK HABERLERİ

Yepyeni Haberlerimizle Karşınızdayız 



Güm Güm şarkısı ile Türkiye’de liste başından inmeden Ayşe Hatun Önal, şimdi de dünya listelerinde!

Sia, David Guetta, Nicki Minaj gibi isimleri geride bırakarak listede yükselmeye devam eden Güm Güm parçası Türkçe sözlerine rağmen global bir dinleyiciye sahip. Türkçe bir parça ile Türk müziğini dünyada temsil eden Ayşe Hatun Önal alkışı hak ediyor.

Pop müziğin en iyisi Enrique Iglesias Virgin Radio Türkiye radyo sponsorluğunda İstanbul'da.

Muhteşem sahne şovları ve olağanüstü performansı ile 19 Ağustos akşamı KüçükÇiftlik Park'ta 2015 yazının unutulmaz gecelerinden biri gerçekleşecek. Eşsiz bir vokal olmasının yanı sıra, sahnede yarattığı atmosfer ile her performansında hayranlarını şaşırtacak bir sürpriz yapan Iglesias'ın en sevilen şarkılarını paylaşacağı gece, şüphesiz bu yaza damgasını vuracak.

R&B'nin güçlü sesleri gizemli yeni şarkılarıyla karşınızda.

Usher ve Chris Brown tekrar bir araya geldi. Daha önce Chris Brown'ın son albümündeki New Flame adlı şarkıya beraber imza atan ikili, ne için kaydedildiği henüz belli olmayan All Falls Down'la geri döndü. 

R&B'nin güçlü sesleri, vokal hünerlerini bu slow şarkıda yeniden sergilemiş oldu. Kesin olmamakla birlikte Usher'ın bu yıl çıkacak olan albümüne dahil olacağı konuşulan albümün adı All Falls Down .

Kardashian-Jenner’ların en küçüğü ilk single için Iggy Azalea ile çalışıyor.

Kardashian hanedanının en küçüğü Kylie Jenner gözünü sahnelere dikti. Okulu bırakıp modayla uğraşmayı seçen 17 yaşındaki tasarımcı-model, single çalışması için rapçi sevgilisi Tyga ve yakın arkadaşı Iggy Azalea ile işbirliği içinde.

3 yorum: