28 Aralık 2014 Pazar

MÜZİK HABERLERİ-2

                                               Yepyeni Haberlerle Karşınızdayız!



-Şimdi de, yine yeni Madonna albümüne ait olduğu düşünülen 14 yeni şarkı internet ortamında dolaşmaya başladı.

Geçen haftaki olayla ilgili Instagram üzerinden sert tepki gösteren Madonna, insanların neden albümün doğru düzgün bitmesini beklemeyip, demo versiyonları internete sızdırma çabası içinde olduğunu anlayamadığını söylemişti.

-Yayınladığı şarkılarla listelerin zirvesinden inmeyen başarılı sanatçı Pitbull’un yeni videosu “Globalization” albümünde yer alan Time Of Our Lives " şarkısına çekildi!

Dr. Luke, Cirkut ve Lifted imzası taşıyan şarkıda Pitbull’a R&B müziğin başarılı isimlerinden Ne-Yo eşlik ediyor! İkili daha önce Pitbull’un büyük ses getiren “Give Me Everything” şarkısında da birlikte çalışmıştı.

-2014’ü hareketli şarkılarla doldurup, duygusal Nightingale videosuyla kapatan Demi Lovato, dün yayımladığı siyah-beyaz klipte sevgilisi Wilmer Valderrama ile özel anlarını da paylaştı.

Lovaticler için hem Noel hem de erken bir yılbaşı hediyesi veren Demi, “Şimdiye kadar geçirdiğim en muhteşem yıl için hepinize çok teşekkür ederim! Gerçekten de en iyisi benim Lovaticler’im!” diye bir tweetde atarak hayranlarının kalbini bir kez daha kazandı.

-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder