21 Ocak 2015 Çarşamba

MÜZİK HABERLERİ

GÜNDEMDEKİ HABERLER




Merhaba Sevgili Müzik Severler Şimdi Size Bu Ayın Haberlerinden Bahsedeceğiz:

-Hepimiz Jessie J’nin dev yetenekli bir sanatçı olduğunun farkındayız.Limitsize yakın ses aralığı, fırtına gibi gırtlağı ve kusursuz canlı performanslarıyla Jessie J her açıdan bir yetenek timsali.

İzlediğimiz canlı performanslarından sonra, artık organik bir vokal prosesörle doğduğuna inandığımız Jessie J, doğaüstü yeteneğini geçen gece bir kez daha kanıtladı. Jessie bu sefer Graham Norton’ın talk şovunda, ağzı kapalı şekilde son hiti Bang Bang’i söyledi
.














Hayranlarını uzun süre beklettiği için üzgün olan Lil Wayne, 2015’te çıkacak albümü Tha Carter V’tan önce bir mixtape yayımlayıp gönül almak istedi.

Bir önceki albümü Tha Carter IV’dan önce de Sorry 4 the Wait adlı bir mixtape yayımlayan rap yıldızı, bu seferkinin sonuna bir “2” iliştirip, ücretsiz indirmeye açtı. Bağlı bulunduğu plak şirketi Cash Money’le yaşadığı anlaşmazlıklar üzerine yürüyen freestyle, remix ve düetlerle dolu Sorry 4 the Wait 2’da Drake, 2 Chainz, Mack Maine ve Christina Milian’ın katkılarının bulunduğu 17 şarkı var.

-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder